El govern de Cunit dona suport a la sol·licitud que ha fet el delegat del govern del Penedès demanant que es diferenciï el sector sanitari del Garraf i l’Alt Penedès (on pertany Cunit) dels altres dos sectors sanitaris de la Regió Sanitària Metropolitana Sud.

El govern municipal accepta la decisió de mantenir-se a la Fase 0 i continua prioritzant la protecció de la salut de la ciutadania de Cunit. Però també defensa la postura de la Delegació del Govern al Penedès perquè considera que Cunit i el Sector Sanitari Alt Penedès-Garraf-Cunit està en la mateixa situació en l’evolució de casos que el Sector Sanitari del Tarragonès-Baix Penedès de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona que si han entrat en Fase 1.

El fet de formar part de la Regió Sanitària Metropolitana Sud, i comptabilitzar els casos conjuntament amb els altres sectors sanitaris de la regió, els del Baix Llobregat Nord i el Baix Llobregat Centre Litoral i L’Hospitalet, fa que el valor global de la Regió Sanitària sigui més elevat que si es contessin només els valors del Sector Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf.

Per tot això, es defensa tenir un tracte diferenciat per poder avançar de fases sense penalitzacions externes alienes al nostre propi sector sanitari.

Galeria d'imatges