Aquesta és una nova acció que es desprèn del darrer conveni entre Cunit i Cubelles per a continuar promocionar la marca Penedès Marítim.

Per l’Ajuntament de Cunit, oferir aquest servei es considera un valor afegit als diferents serveis que ja ofereix l’equipament turístic per excel·lència com és l’oficina municipal de turisme. L’objectiu és la promoció de solucions de mobilitat alternativa, en aquest cas la bicicleta elèctrica que, amb una autonomia de bateria elèctrica propera a les 5 hores d’ús continuat, permet que usuaris poc habituats a l’ús de la bicicleta puguin accedir amb poca dificultat i gaudir del recorregut tant per la part que toca a la platja, pel nucli urbà o pels camins rurals que tenim al municipi.

Amb l’ús de la bicicleta elèctrica s’obren noves possibilitats pel que fa a l’ampliació a nous espais d’interès turístic (reducció de distància i temps) amb característiques molt similars a les del vianant i sense contaminació acústica ni atmosfèrica. Alhora, és un vehicle accessible per a bona part de la població, sense dificultats en la conducció

El servei municipal de lloguer de bicicletes es centralitzarà a l’oficina de turisme per a que els usuaris interessats puguin llogar-les per hores o dies i conèixer el nostre territori tot practicant un turisme sostenible.

El cost del lloguer serà 4 € per cada fracció de 2 hores o 10€ per dia. Cal tenir en compte en el moment del lloguer s’exigirà un dipòsit de fins a 350 € per bicicleta en concepte de fiança.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, explica la novetat de la posada en marxa d’aquest servei: “Feia molt que rebíem demandes de comptar amb bicicletes de lloguer. Aquest servei veurà la llum properament i gràcies a ell s’enfortirà l’oferta turística del municipi i també del Penedès Marítim. Conjuntament amb Cubelles seguim les directrius del darrer conveni en vigor per a potenciar els nostres atractius i oferir millors serveis turístics als nostres visitants”.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email