El passat 31 de març, va tenir lloc a Cunit una nova sortida històrica anomenada ‘La Guerra Civil a Cunit’. Aquesta iniciativa, organitzada l’ajutament de Cunit en col·laboració amb experts en història local, va oferir als participants l’oportunitat de submergir-se en els esdeveniments que van marcar el municipi durant aquest període crucial de la història espanyola.

L’ assistència va ser notable, tant de residents com de visitants, en plena Setmana Santa, als quals se’ls va proporcionar context sobre el paper de Cunit durant la Guerra Civil espanyola. Durant el recorregut van aturar-se a llocs clau que van ser testimonis d’importants episodis durant aquells anys de conflicte, com ho és la reproduccio del búnker situal al Passeig Marítim davant de l’Oficina de Turisme.

Joan Solé, regidor de Patrimoni, desetaca que “Aquesta sortida no només va oferir una mirada al passat del municipi, sinó que també va servir com a recordatori de la importància de preservar la memòria històrica i honrar el llegat dels qui van viure i van lluitar en temps difícils”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email