El próxim dissabte 18 de novembre a les 16:30h, tindrà lloc l’ acte de constitució del Consell Municipal dels Infants d’aquest curs 2023/2024. Tindrà lloc a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Cunit i en el mateix acte es farà l’acomiadament dels consellers i conselleres del curs passat.

El Consell Municipal dels Infants de Cunit és una plataforma que dóna veu als més petits en la presa de decisions locals. Format per estudiants de les escoles de la comunitat, el Consell promou la participació ciutadana i la consciència sobre els drets dels infants.

En commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants, l’ajuntament de Cunit ha organitzat una celebració especial que destaca la importància de reconèixer i protegir els drets fonamentals dels més petits. L’esdeveniment vol reafirmar la importància del respecte i la protecció dels drets dels infants. Aquesta celebració destaca el compromís de la comunitat de Cunit amb el benestar i el desenvolupament integral dels més joves.

Per aquest motiu, s’acompanyarà l’acte oficial amb un espectacle musical d’animació infantil a càrrec de ‘Kids Dance’ que també tindrà lloc a la plaça de la Vila en acabar el Consell Municipal, a les 17:30h

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email