L’Ajuntament de Cunit se suma a la commemoració del Dia de l’Orgull LGTBI+, el proper 28 de juny, amb la realització de diverses actuacions.

El 28 de juny, a les 10 i a les 13 hores, a Radio Cunit, la regidora d’Igualtat i Dona, Inés García Díaz, farà la lectura del manifest institucional amb motiu del Dia per l’alliberament LGTBI+. I al vespre, la façana de l’Ajuntament s’il.luminarà amb els colors de l’arc de Sant Martí.

També el 28 de juny, a les xarxes socials municipals es compartirà informació sobre el que es commemora el dia de l’Orgull, l’alliberament sexual, afectiu i de gènere, i sobre el nou servei LGTBI de l’ajuntament de Cunit /SAI CUNIT/que ofereix informació, assessorament i atenció confidencial a les persones LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals), famílies, entorn i professionals.

A més, proposem a la ciutadania que comparteixi imatges amb els colors de la bandera LGTBI a les xarxes socials (per exemple, la cara pintada amb aquests colors, fotos en els bancs pintats amb els colors de l’arc de Sant Martí o al pont de l’Avinguda de la Font (via del tren) amb l’etiqueta #CunitambOrgull ó #CunitLGTBI+.

Durant la setmana del 28 de juny, l’Ajuntament de Cunit i les rotondes del municipi lluiran la pancarta LGTBI i el Casal Municipal de Cunit lluirà la bandera de l’arc de Sant Marti.

I a la Biblioteca Municipal Marta Mata trobareu una selecció bibliogràfica de materials LGTBI+ que es difondran també a través de les xarxes socials.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email