La Festa Major d’Hivern de Cunit arriba els dies 19, 20, 21 i 22 de gener com a primer gran esdeveniment de l’any després de la Cavalcada de Reis. Una festa que marca l’inici d’any amb les tradicions locals i amb noves propostes per a tota la família.

Com a actes previs al dia de St Sebastià, 20 de gener, trobem la xerrada ‘Cunit-Cubelles: amors i desamors entre veïns’, del grup d’estudis locals Delmacio de Conito, el divendres 19 per la tarda i a la nit, el Concert Jove amb tres actuacions ‘La banda del coche rojo’ i els Djs Neus González i Dj Ceba, al Pavelló Municipal Els Joncs a partir de les 23h.

Dissabte 20 de gener, festivitat d’un dels patrons del municipi, St Sebastià, trobarem, la Missa solemne i a la Pl Catalunya, Sardanes i el Concert Coral. A la tarda al Pavelló Els Joncs, a les 18h el Concert de Festa Major amb l’orquestra ‘La Chatta’ i el Ball de Nit a partir de les 21h.

Les families també podran assistir a la Cercavila de Balls Populars el mateix dissabte a les 18h que recorrerà els carrers més cèntrics des de la Pl de la Vila, amb el Drac de Cunit i la resta de bèsties de foc infantils acompanyades per la colla Tocats pel Foc.

Diumenge a partir de les 9h del matí, els Joves Diables posaran el seu granet de sorra a la Festa Major amb la matinada de Festa Major, i a les 12h serà el torn de gaudir amb els Balls Populars.

Com és habitual, la Societat d’Avis Sant Sebastià celebra el 20 de gener el seu dia i organitza pel diumenge 21 de gener un dinar de germanor i un Ball de tarda per a totes les persones que són sòcies de l’entitat, que tindrà lloc al Pavelló.

I com a fi de Festa Major, la tan esperada actuació pels més menuts, enguany anira a càrrec de Pep Callau i els Pepsicolen, a les 17h al Pavelló.

La regidora de Cultura, Montse Cámara, convida a tothom a  gaudir “de la Festa Major d’Hivern, són 4 dies en els quals podem compartir i gaudir en família”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email