L’Ajuntament de Cunit comença a implementar el nou servei de recollida de residus amb una primera fase focalitzada en la recollida de les fraccions als establiments comercials del municipi.

La introducció del nou servei de recollida de residus en l’àmbit comercial és un pas essencial cap a la millora de la sostenibilitat i la preservació del nostre entorn. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal promoure la gestió eficient dels residus a cada establiment comercial, tal i com se’ls va explicar de forma individualitzada el passat mes de juliol en les visites informatives que es varen realitzar.

El servei de recollida de residus en l’àmbit comercial estarà disponible per a tots els negocis i establiments de Cunit a partir del 18 de setembre compta amb un calendari adaptat a les necessitats reals dels establiments per tipologies.

Es promourà activament la separació de residus i la seva gestió sostenible, ajudant a reduir la quantitat de residus enviats als abocadors.

L’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras assenyala que “Aquest nou servei de recollida de residus en l’àmbit comercial és un pas important cap a un Cunit més sostenible i net. Esperem que tots els negocis de la ciutat es comprometin amb aquesta iniciativa per millorar la nostra qualitat de vida i preservar el nostre medi ambient”.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email