Fins el dia 4 de maig es poden fer les sol·licituds per a participar a la IV Fira de la Pagesia i el Contraban a Cunit amb una parada de venda de productes artesanals. La fira es celebrarà al nucli antic el dissabte 19 de maig. Podeu trobar les bases i les sol·licituds adjunts.

Després de les bones acollides de les 3 darreres edicions, l’Ajuntament de Cunit, des de la regidoria de Turisme i Patrimoni, ha tirat endavant una quarta edició que contempla un mercat d’artesania alimentari i d’altres objectes així com activitats i entreteniment infantil durant tota la jornada.

En aquesta ocasió s’estrenarà el documental “La pagesia a Cunit” i es tornarà a projectar el documental “El Contraban a Cunit” que es va estrenar l’any 2015 i que, fins i tot, s’ha emès per TVC.

Durant tot el dia hi haurà diferents activitats repartides per diferents racons del centre del municipi com activitats infantils, exhibició de cotxes i motos d’època… Es preveu que, com ja és habitual, els visitants puguin tastar tapes temàtiques que oferiran establiments de restauració del centre.

Aquest any es comptarà novament amb la col·laboració dels alumnes de l’escola de música de Cunit que oferiran una actuació a darrera hora de la tarda.

Programa del dia:

10h. Inici de la fira amb les diferents parades d’artesans ubicades pels diferents carrers del nucli antic.

11h – 20h. Exposició de cotxes i motos d’època a la Plaça Santiago Rusiñol

11h – 14h. Activitats, jocs infantils i ponis a la Plaça Catalunya

12h. Estrena del documental “La Pagesia a Cunit” i projecció del documental “El Contraban a Cunit” a la sala d’actes del casal municipal.

12h. “Harmonicus”. Descobreix els sons i els ritmes tocant l’harmònica. Plaça Catalunya

13h. Cercavila musical pels carrers del nucli antic.

13h – 14h. Maridatge amb diversos restauradors de Cunit i vins de la D.O. Penedès a la sala d’actes del casal municipal. Places limitades. Activitat gratuïta amb reserva prèvia al telf 977 67 47 77 o a turisme@cunit.cat

17h – 20h. Activitats, jocs infantils i ponis a la Plaça Catalunya

18h. Segona projecció dels documentals a la sala d’actes del casal municipal

18h – 19h.  Espectacle de màgia a la Plaça Catalunya (per a grans i petits)

19h – 20’30h. Actuació musical a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música Contrapunt de Cunit.

Sol·licitud participació artesania no alimentaria – IV fira del contraban

Sol·licitud participació artesania alimentaria – IV fira contraban

Bases participació artesans a la IV Fira del Contraban

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email