El darrer cap de setmana d’agost, 27 i 28,  tindrà lloc la ja habitual Fira Stock Comerç amb ofertes i productes rebaixats de diversos establiments cunitencs.

La ubicació serà al lateral de l’Avinguda Barcelona entre els Carrers del Margalló i la Carrerada de Santa Coloma en horari d’11h a 14h i de 16.30h a 23h el dissabte i de 10h a 14h el diumenge.

Els establiments participants són:  F&G Modes Elles, Toldos Nafesol, Calçats Maria Muñoz, Con Duende, Cyber i Papereria Tifanny, Clarel, Joyeria Castillo, Decoració Logam, Llibreria Estel, Almacén del Mueble y Sillas i El Món del Regal.

A més a més de la presència del teixit comercial de Cunit es comptarà amb espectacle de màgia de 12h a 13h del dissabte, música a peu de carrer de 20h a 21.30h del dissabte i batucada el diumenge de 11.30h a 12.30h.

En paraules de la Regidora de Comerç i Consum, la Beatriz Luque Rodriguez “recuperem la Fira Stock Comerç amb moltes ganes i il·lusió com un gran aparador pels establiments participants complementat amb altres activitats per a que gaudeixin tots els visitants

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email