El pròxim dissabte 26 de novembre, Cunit viurà la primera edició d’una festa en la qual estaran representades totes les nacionalitats d’orígen de cunitencs i cunitenques. Amb el nom de Festa de la diversitat i les cultures de Cunit, el darrer dissabte de novembre, el centre del municipi esdevindrà un punt d’encontre i de relació de tota la societat cunitenca.

Hi haurà tres espais diferenciats. L’espai COMPARTEIX, situat a la Pl Catalunya (Pl Casal), l’espai TRANSFORMA a la Pl Santiago Rusiñol i l’espai CONEIX al Casal Municipal. Tres ambients en els quals s’hi trobaran propostes diferents i totes adreçades al coneixement de les diferents cultures que avui en dia formen la societat cunitenca.

Segons Dolors Carreras, regidora de Convivència i Ciutadania “Per primera vegada creem un espai de relació entre cadascuna de les diferents nacionalitats que avui formen la població de Cunit. Aquesta Festa ens aportarà riquesa cultural i també és una oportunitat de fomentar la convivència i crear vincles entre els gairebé ja 15.000 cunitencs i cunitenques que convivim al nostre municipi”.

Durant tot el dia es podrà gaudir i participar de les múltiples activitats i tallers.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email