Cunit celebrarà la Diada Nacional de Catalunya d’enguany amb una programació tradicional, però també amb importants novetats.

El tret de sortida serà el diumenge 7 de setembre, amb la Conferència a càrrec del grup d’estudis local, Delmacio de Conito, en aquesta ocasió sota el títol, “1462-1472 La  revolta contra Joan II. Andreu Bisbal, senyor del Castell de Cunit declarat enemic del Principat”, perPol Bridgewater, doctor en Història per la Universitat de Barcelona.

Ja el dimecres 11 de setembre, les activitats ompliran tant la Plaça del Casal com la Plaça de la Vila segons la següent programació:

A les 11 h al costat de l’absis romànic de l’església, Catifa de Flors, a càrrec de l’Ateneu Cultural Alba de Cunit.

A continuació pels carrers del casc antic, actuació dels Balls populars de Cunit: amb el ball de bastons i panderos i de la Colla Tocats pel Foc de Cunit, amb els gegants locals.

A les 12 h a la plaça de la Vila, Ofrena Floral al monument del Tricentenari, i a continuació, Parlament Institucional
i cant d’ “Els segadors”.

Seguidament, a la mateixa plaça, actuació dels Falcons de Piera, acompanyat de grallers.

A partir de les 12,30h a la plaça del Casal, Ballada de sardanes, amb la participació de l’Agrupació Sardanista de Cunit.

A la mateixa hora, a la plaça del Casal, Concurs de dibuix infantil, a càrrec de l’Ateneu Cultural Alba de Cunit; i jocs tradicionals de fusta per a la mainada.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email