A partir del dia 5 de desembre per la tarda i fins el 5 de gener de 2020, Cunit viurà un mes ple d’activitats per a totes les edats i per a tota la família. Amb les festes de Nadal com a centre, l’Ajuntament ha organitzat un munt de propostes perquè gaudeixin tant grans com petits. Des de l’encesa de llums el dia 5 de desembre, passant pel recuperat ‘Casal de Nadal, al Casal Municipal’, un renovat Mercat Nadalenc al centre del municipi, la clàssica i participativa cursa de fi d’any Sant Silvestre, que enguany arriba a la 19a edició, i totes les activitats que s’han preparat per a la rebuda de SSMM Els Reis d’Orient la tarda del 5 de gener.

La traca inicial la donarà la festa amb motiu de l’Encesa de Llums, el dijous 5 de desembre a partir de les 17.30 hores, a la Pl de la Vila. Xocolatada i un espectacle d’animació que ambientaran l’encesa de la il·luminació de Nadal, a les 19h. Nous motius, més elements decoratius i un gran arbre de 12m que presidirà la Pl de la Vila durant totes les festes nadalenques.

Com a segon acte destacat trobarem el renovat Mercat Nadalenc, que es celebrarà a Cunit entre els dies 13 i 15 de desembre, al nucli antic, ben farcits de propostes sobretot destinades als infants, però de les quals en podran gaudir famílies senceres: animació, tallers, photocalls, titelles, artesania, i també una exposició d’elements del seguici popular de Cunit.

Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

Enguany, Cunit recupera el Casal de Nadal que fa més de 15 anys es feia a l’edifici del Casal Municipal. Serà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 17 a 20h. Amb un nou format i gratuït, els més petits podran realitzar cada dia 3 tallers diferents, i d’altres activitats que van canviat diàriament. Tal i com es pot consultar en el programa, hi haurà espais per activitats familiars, amb joguines sostenibles, una gran festa final, i també un Patge Reial recollirà les cartes a SSMM Els Reis Mags , de nens i nenes del municipi.

El 31 de desembre arribarà la 19ª edició de la tradicional cursa Sant Silvestre de Cunit, com en les darreres ocasions, s’emmarca en la campanya solidària ‘Cap nen sense joguina’ i la inscripció serà l’aportació d’una joguina nova. Les inscripcions es poden fer en el següent enllaç.

Hi haurà la cursa de 5km i les curses infantils, que sortiran a les 17.30 del Pavelló Municipal Els Joncs.

L’arriibada de SSMM Els Reis d’Orient serà com sempre el 5 de gener. Durant dos dies abans, els Patges Reials recolliran les joguines a la Sala del Casal, divendres 3 de gener, de 10 a 12h i de 16 a 18h; i dissabte 4 de gener, de 10 a 12h.

Pel matí d’11 a 13h hi haurà a la Plaça del Casal un taller de fanalets i els nens i nenes que encara no ho hagin fet podran donar la seva carta al Patge Reial. A partir de les 18h, el Pessebre Vivent romandrà als peus de l’església esperant a la visita de SSMM quan acabi la Cavalcada pels carrers del centre del municipi, que començarà a les 18.30h. En acabar l’adoració, com sempre, SSMM oferiran regals a nens i nenes del municipi a la Sala del Casal Municipal.

Cunit amb la Marató de Tv3 del 15 de desembre

El municipi a través de les AMPAs de les tres escoles (Pompeu Fabra, Sòlcunit i Cossetans) organitzen diverses activitats en benefici de la Marató de TV3, enguany dedicada a les enfermetats minoritàries:

  • Monòlegs a favor de la Marató de TV3 per les malalties minoritàries  a càrrec del Guillem Estadella el  dissabte 7 de desembre de 2019 a les 19h al Casal Municipal de Cunit. Entrada 5 euros. Tots els beneficis aniran per a la investigació de les malalties minoritàries.
  • Xerrada de sensibilització malalties minoritàries a càrrec Lucía Ríos (Presidenta de l’Associació contra el càncer de L’Hospitalet de Llobregat i responsable de la delegació de Catalunya de l’ Associació d’afectats de neurofibromatosis) el divendres 13 de desembre de 2019 a les 18h a la Biblioteca  Municipal Marta Mata (C/ de la Creueta, 17. Cunit).

A més, Divendres 13 de desembre, Caminada solidària en benefici de la Marató TV3. Dissabte 14 de desembre, 18.00 h, Masterclass de cycling, al CEM els JONCS (donatiu participació 3€) i diumenge 15 de desembre, 10.30 h, Masterclass de Zumba, al CEM els JONCS (donatiu participació 3€) i Guardiola solidària a benefici de la Marató TV3, al llarg de tota la setmana al CEM els JONCS.

Participa amb Instacunit en el concurs de Nadal

La comunitat d’Igers cunitenca farà un concurs de nadal on es podran guanyar diversos premis. Cal etiquetar les fotos publicades amb el hashtag #nadalpm

L’Ajuntament de Cunit, ha volgut renovar les activitats nadalenques per tal de dinamitzar i promoure el comerç local i fa una crida a la ciutadania a fer les compres de Nadal als comerços del municipi.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email