• Va ser organitzat el Club Petanca Cunit amb el suport de l’àrea d’Esports i Joventut

Cunit va acollir el passat dissabte dia 8 de desembre el campionat de petanca en el que van participar 32 equips i més de 96 jugadors i que va organitzar el Club Petanca Cunit amb el suport de l’àrea d’Esports i Joventut. Entre els equips participants estaven el CP Calafell, CP Sants, CP Mediterrani, CP Creixell, CP Cornellà, CPA Valldaura, CP Sants, CP La Trajana, CP Cunit, CP Pobla de Montornès i CP La Trajana. La final es va disputar entre el CP Pobla de Montornès i el CP La Trajana, sent guanyadors els de La Pobla de Montornès. També s’ha de destacar l’assistència al campionat, de jugadors i jugadores de primera línia de la petanca espanyola.

Pel que fa al Club de Petanca de Cunit actualment estan en la segona divisió de Tarragona, tot i que faran promoció per pujar a la primera divisió. Actualment i a un partit només acaba la lliga i de moment són els segons classificats de segona B de la temporada 2018/2019 i li porten tan sols 9 punts d’avantatge al tercer classificat.

Segons ha indicat el president del Diego Gómez Quintana Club petanca Cunit “agraeixo l’assistència de tots els participants del torneig així com el suport rebut per part d’Ajuntament Cunit. L’èxit del torneig ens anima a preparar un altre torneig durant setmana santa. Ja estem parlant amb regidoria d’esport i ben aviat podrem anunciar quin dia es farà”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email