Cunit torna a commemorar el Dia Internacional de les Dones amb un programa d’activitats de sensibilització i divulgació que es duran a terme durant tot el mes de març.

Durant tot el mes de març es duran a terme diverses activitats de divulgació i sensibilització sobre igualtat de gènere a diferents equipaments municipals. Es podran veure 2 exposicions: “A tu també et pot passar”, cedida per l’Institut Català de les Dones, a la Biblioteca Municipal Marta Mata; i “Homenatge a les Dones”, exposició de pintura a càrrec de la pintora cunitenca Carmen Gilabert, al centre cívic Cal Cego.

El dia 7 de març, a la tarda, el Club Esportiu Budokan Kasa ofereix les seves classes de defensa personal de manera gratuïta, tant per infants com per a persones adultes.

També el 7 de març, a les 19.30 hores, fem una sortida al teatre a Tarragona, per veure l’obra “Dos pits i una poma. Una soprano enmig de pals de fregar”, recital d’òpera en clau feminista.

El dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Cunit no farà cap acte i dona suport a la vaga Feminista convocada i anima a totes les dones a sumar-se a la vaga laboral, de cures, de consum i estudiantil.

El dissabte 9 de març, de 10 a 13 hores, a la biblioteca Municipal Marta Mata, l’Associació Mujeres en Acción amb el suport de l’Ajuntament de Cunit organitza una jornada d’apoderament femení, amb dues xerrades-tallers i activitats per infants.

Per la tarda, a partir de les 18 hores, se celebra la III Festa de les Dones, amb la col·laboració de l’Associació Cultural Pasión Flamenca i The Best Dancing Cunit, en la qui hi haurà flamenc, balls en línia i l’obra de teatre “Ay, cony! Un Monòleg d’amor, humor i ovaris.

Els dimecres 20 i 27 de març, 3, 10 i 24 d’abril, al Pavelló Esportiu Els Joncs, de 9’30 a 12 hores, es fa un taller de defensa personal per a la igualtat, adreçat a dones i homes.

Finalment, durant tot el mes de març es fan activitats per l’alumnat dels centres educatius de Cunit, tant de primària, com de secundària i formació de persones adultes.

A més a més, durant tot el mes de març, la Biblioteca Municipal Marta Mata dedica la seva programació habitual a commemorar el Dia Internacional de les Dones.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email