Cunit torna a commemorar el Dia Internacional de les Dones amb un programa d’activitats de sensibilització i divulgació que es duran a terme durant tot el mes de març.

Durant tot el mes de març es duran a terme diverses activitats de divulgació i sensibilització sobre igualtat de gènere a diferents equipaments municipals. Es podran veure 2 exposicions: “A tu també et pot passar”, cedida per l’Institut Català de les Dones, a la Biblioteca Municipal Marta Mata; i “Homenatge a les Dones”, exposició de pintura a càrrec de la pintora cunitenca Carmen Gilabert, al centre cívic Cal Cego.

El dia 7 de març, a la tarda, el Club Esportiu Budokan Kasa ofereix les seves classes de defensa personal de manera gratuïta, tant per infants com per a persones adultes.

També el 7 de març, a les 19.30 hores, fem una sortida al teatre a Tarragona, per veure l’obra “Dos pits i una poma. Una soprano enmig de pals de fregar”, recital d’òpera en clau feminista.

El dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Cunit no farà cap acte i dona suport a la vaga Feminista convocada i anima a totes les dones a sumar-se a la vaga laboral, de cures, de consum i estudiantil.

El dissabte 9 de març, de 10 a 13 hores, a la biblioteca Municipal Marta Mata, l’Associació Mujeres en Acción amb el suport de l’Ajuntament de Cunit organitza una jornada d’apoderament femení, amb dues xerrades-tallers i activitats per infants.

Per la tarda, a partir de les 18 hores, se celebra la III Festa de les Dones, amb la col·laboració de l’Associació Cultural Pasión Flamenca i The Best Dancing Cunit, en la qui hi haurà flamenc, balls en línia i l’obra de teatre “Ay, cony! Un Monòleg d’amor, humor i ovaris.

Els dimecres 20 i 27 de març, 3, 10 i 24 d’abril, al Pavelló Esportiu Els Joncs, de 9’30 a 12 hores, es fa un taller de defensa personal per a la igualtat, adreçat a dones i homes.

Finalment, durant tot el mes de març es fan activitats per l’alumnat dels centres educatius de Cunit, tant de primària, com de secundària i formació de persones adultes.

A més a més, durant tot el mes de març, la Biblioteca Municipal Marta Mata dedica la seva programació habitual a commemorar el Dia Internacional de les Dones.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email