Del 10 al 13 de juliol hauria d’haver estat la Festa Major de Cunit. Aquest estiu, el tret de sortida no l’ha donat cap activitat de les ja tradicionals, ni la Xarel·lada, ni la Fira d’Artesania ni la Festa Major.

“És un estiu diferent, en el qual el Consistori ha prioritzat la salut i la protecció de la ciutadania, tanmateix podem reviure la Festa Major i compartir-la”, en paraules de l’alcaldessa Dolors Carreras.

De tota manera, Cunit no renuncia a reviure els bons records i els bons moments que aporta la Festa Major. La regidora de Cultura, Montse Cámara, afirma que “tornarem a gaudir de les nostres tradicions, del correfoc, de les sardanes, dels balls populars, dels concerts i de la gresca que sempre omple Cunit d’alegria i amb els quals compartim entre tots l’inici de l’estiu. Ara ens hem de cuidar, revivim la Festa Major tot esperant que el proper any la puguem gaudir com sempre ho hem fet i fer més gran encara la Festa”.

L’ajuntament de Cunit ha volgut compartir amb tota la població un video de la Festa Major de 2019.

(L’Ajuntament de Cunit és propietari i té els drets d’imatge per a la publicació d’aquest vídeo als canals oficials. Per tant, únicament està permesa la compartició des dels canals oficials.)

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email