La formació on line, una bona alternativa

Aquesta setmana han començat amb un gran èxit de participació les següents formacions: Manipulador d’aliments, ACTIC nivell mitjà, Monitor de menjador, Comerç electrònic i botiga virtual i Marca la diferència: la gestió emocional en l’entorn laboral. Totes elles són formacions on line, en diferents formats, e-learning i Webinar.

Aquestes formacions estan subvencionades per l’Ajuntament de Cunit i s’adrecen prioritàriament a persones a l’atur i persones treballadores per compte propi (autònoms) residents a Cunit.

Des del SOM volem posar en valor l’esforç dels ciutadans i ciutadanes de Cunit que han decidit realitzar aquestes formacions, tenint en compte les circumstàncies tant complicades que estem vivint arrel de la pandèmia del Covid-19 i la declaració de l’estat d’alerta. La millora de l’ocupabilitat mitjançant la formació està demostrat que és sempre una bona opció, i contribueix sens dubte a la inserció laboral a mig i llarg termini.

Aprofitem també per recordar-vos que encara està obert el termini d’inscripcions de Finances per a no financers i que en breu oferirem noves formacions que esperem siguin del vostre interés.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email