L’equip de govern cunitenc s’ha reunit per a valorar la situació epidemiològica del moment i ha decidit adaptar les activitats nadalenques pendents de celebrar. En base a això, s’ha acordat suspendre el Casal de Nadal que havia de celebrar-se els dies 27, 28i 29 de desembre, així com al festa de cloenda al mateix Teatre Municipal.

La cursa Sant Silvestre del 31 de desembre, ara per ara, es manté amb aplicació estricta de totes les mesures de seguretat i pendents de valoració de la situació en els pròxims dies.

L’arribada dels Reis i les seves estances estàtiques, el 5 de gener, es mantenen a la Pl del Casal sempre pendent de la situació de la Covd19 i les mesures que s’hagin d’aplicar en cada moment.

S’anul·la la Festa Major d’Hiverm

Tanmateix, en la mateixa reunió s’ha posat damunt la taula la programació prevista per la Festa Major d’Hivern, entre el 20 i el  23 de gener i s’ha acordat que no es celebri com a mesura de prevenció de contagis de la Covid19.

Es renova l’ampliació de les terrasses d’establiments

El govern ha decidit que manté les ampliacions concedides als establiments de restauració de les seves terrasses fins que estigui autoritzat el 100% d’aforament a l’interior dels locals.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email