Enguany, La Marató de TV3 està dedicada a la Salut reproductiva i sexual. A Cunit, la comunitat educativa no s’ho ha pensat dos cops i ha organitzat diferents activitats per a recaptar diners per a aquesta causa.

Les AFAS de les tres escoles de Cunit, l’Institut, la llar d’infants i l’escola d’adults han organitzat una CAMINADA POPULAR el pròxim diumenge 17 de desembre amb motiu de LA MARATÓ DE TV3.

A les 11h, sortida des de l’oficina de turisme de Cunit, pel Passeig Marítim, fins a la figura Willy.
Seguidament, Xocolatada a la plaça davant de l’Oficina de Turisme (donatiu 1€) + Coca (donatiu 1€)
*Els beneficis de l’esmorzar aniran destinats íntegrament a la Marató de TV3. Uneix-te a aquesta activitat solidària! No cal inscripció.

L’Institut Ernest LLuch i Martin també hi participa

L’equip del cicle formatiu de perruqueria de l‘Ins Ernest Lluch i Martín ha preparat una activitat solidària per a la Marató de tv3 d’aquest Nadal. Amb motiu d’aquest tradicional esdeveniment solidari, les professores del cicle obren els seus tallers de perruqueria i han organitzat una “Pentinada solidària” oberta a tothom.

Així doncs, des de les 9 del matí fins les 13:30 hores del dimarts 12 de desembre, les professores i alumnat de perruqueria rebran a totes les persones interessades a pentinar-se i arreglar-se el cabell amb una aportació voluntària mínima de 3€. L’entrada als tallers es farà per l’entrada del carrer les Sorres. Els diners recaptats s’ingressaran íntegrament al compte de la Marató per contribuir a la investigació sobre l’àmbit mèdic triat enguany.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email