CUNIT ACOLLIRÀ MESTRES FRANCESOS I ITALIANS

El Club Esportiu “Budokan Kasa” de Cunit celebra el seu 15e aniversari i per aquest motiu han preparat diversos actes commemoratius.

Un dels primers actes d’aquesta celebració tindrà lloc el proper dia 5 d’octubre, realitzant el Curs Internacional de les disciplines d’arts marcials Nihon Tai Jitsu y Nihon Kobudo Tanbo Jutsu, amb l’assistència de diversos mestres internacionals com és el  Mestre Georges Hernáez, 8e Dan i Responsable a Europa de la SEIBUKAN ACADEMY (All Budo Nippon Federation Seibukan) de Japó.

Així mateix, el dia 6 d´octubre es celebraran al exàmens de Karate Shito Ryu amb la presència dels mestres internacionals.

No es la primera vegada que Cunit i el club Budokan Kasa fa aquest tipus d’acte,  en edicions anteriors ja van tenir molt bona acollida amb una participació de diversos països (França, Itàlia, Marroc,Bèlgica, etc) i una mitjana d’assistència d’unes 100-150 persones a sobre del tatami.

No es la primera vegada que al Gran Mestre George Hernández es desplaça a les instal·lacions de Cunit, en un principi examinava el alumnes del club a França, fins que va ser convidat a Cunit a les nostres instal·lacions, comprovant que el poble, paisatges, gastronomia, així com les infraestructures esportives ens feien candidats idonis per a aquest tipus d´esdeveniments.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email