Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

CUNIT ACOLLIRÀ MESTRES FRANCESOS I ITALIANS

El Club Esportiu “Budokan Kasa” de Cunit celebra el seu 15e aniversari i per aquest motiu han preparat diversos actes commemoratius.

Un dels primers actes d’aquesta celebració tindrà lloc el proper dia 5 d’octubre, realitzant el Curs Internacional de les disciplines d’arts marcials Nihon Tai Jitsu y Nihon Kobudo Tanbo Jutsu, amb l’assistència de diversos mestres internacionals com és el  Mestre Georges Hernáez, 8e Dan i Responsable a Europa de la SEIBUKAN ACADEMY (All Budo Nippon Federation Seibukan) de Japó.

Així mateix, el dia 6 d´octubre es celebraran al exàmens de Karate Shito Ryu amb la presència dels mestres internacionals.

No es la primera vegada que Cunit i el club Budokan Kasa fa aquest tipus d’acte,  en edicions anteriors ja van tenir molt bona acollida amb una participació de diversos països (França, Itàlia, Marroc,Bèlgica, etc) i una mitjana d’assistència d’unes 100-150 persones a sobre del tatami.

No es la primera vegada que al Gran Mestre George Hernández es desplaça a les instal·lacions de Cunit, en un principi examinava el alumnes del club a França, fins que va ser convidat a Cunit a les nostres instal·lacions, comprovant que el poble, paisatges, gastronomia, així com les infraestructures esportives ens feien candidats idonis per a aquest tipus d´esdeveniments.

 

Galeria d'imatges