L’Ajuntament de Cunit ha signat amb les AMPA de les escoles Solcunit i Pompeu Fabra un conveni per desenvolupar el projecte de socialització de llibres de text durant el curs escolar 2021-2022. Pel que fa a l’AMPA de l’escola Els Cossetans, el conveni s’està tramitant i també se signarà properament.

La socialització de llibres consisteix en la generació d’un banc de llibres de text que es deixarà en préstec a l’alumnat durant el curs escolar. L’alumne/a en fa ús durant tot el curs escolar, i en acabar els retorna a l’escola per ser reutilitzats el curs següent per un/a altre/a alumne/a.

La reutilització dels llibres durant diferents cursos escolars comporta que el cost d’adquisició i de reposició de llibres sigui repartit entre totes les famílies durant tota l’etapa escolar, amb la qual cosa s’aconsegueix un estalvi econòmic.

L’Ajuntament de Cunit ja va contribuir el curs passat al desenvolupament d’aquest projecte de socialització de llibres de text, establint convenis amb les AMPA de les tres escoles del municipi, i aquest curs vol continuar donant suport a aquesta iniciativa.

La Regidora d’Educació, Yolanda Sánchez, valora molt positivament aquest projecte, que té com a objectius disminuir el cost econòmic que suposa la compra de llibres a les famílies, facilitar l’accés als llibres a tot l’alumnat del centre, reduir els residus generats i fomentar el respecte envers el material comunitari i, per tot això, considera que l’Ajuntament de Cunit ha de contribuir per fer possible que aquest projecte es continuï desenvolupant.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email