L’augment dels desplaçaments amb Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) a l’espai públic i el fet que no compten amb un espai propi a les vies,  genera  situacions de conflicte o de risc,  sobretot en els casos en que comparteixen espai urbà amb els vianants.

Per aquest motiu i per tal d’adequar aquest tipus de mobilitat a la normativa actual, es considera oportú incorporar a la vigent Ordenança municipal núm. 1.07 de Circulació de vianants i vehicles de l’Ajuntament de Cunit,   la regulació dels VMP, de manera que s’ordenin els tipus de vies en què poden circular els diferents vehicles VMP, les condicions de circulació, els llocs d’estacionament, entre d’altres aspectes destinats a  compatibilitzar i harmonitzar una mobilitat segura i sostenible.

La ciutadania, organitzacions i associacions, amb caràcter previ a la redacció del projecte de modificació de l’Ordenança municipal de Circulació de vianants i vehicles (1.07) podeu fer-nos arribar les vostres aportacions del 29 de novembre al 13 de desembre de 2019, a través del següent enllaç,  sobre els aspectes que es plantegen en el document: Memòria CPP modif. Ord. 1.07 de Circulació de vianants i de vehicles.

Procés participatiu

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email