L’Ajuntament de Cunit  i l’Associació de Carrosses del Carnaval de Cunit (ACCC), dins de les seves activitats, han convocat tres concursos de dibuix als centres educatius de Cunit. Aquesta setmana es tanca el termini de participació.

Així, a l’Institut Ernest Lluch, els alumnes participaran  al concurs de dibuix del que sortirà el cartell oficial del Carnaval de Cunit 2019. Els cartells hauran de estar relacionats amb el tema escollit per aquest any 2019: “CARNAVAL DE GEL”. A més el guanyador obtindrà 2 entrades per anar a Port Aventura amb el Ferrari Land inclòs. Està previst que la imatge guanyadora es faci pública a principis de febrer.

Els alumnes de les escoles de primària de Cunit, per la seva banda, faran també un concurs de cartell de carnaval, el qual serà exposat a les oficines de Turisme de l’Ajuntament de Cunit. Com a premi, els guanyadors obtindran 2 entrades per anar al Salting de Vilanova i la Geltrú.

Per últim, els més petits, els alumnes de la llar d’infants i de segon cicle d’educació infantil, faran uns murals que seran exposats al pavelló municipal Els Joncs durant la celebració del carnaval, i que a més tindran com a premi un joc educatiu.

Des del Pla Educatiu d’Entorn de Cunit s’ha volgut col·laborar en aquesta activitat adreçada a tots els centres educatius d’infantil,primària i secundària de Cunit, aportant el material de dibuix a les escoles.

En paraules del Regidor d’Ensenyament i Turisme, Jaume Casañas: “L’esperit carnavalenc va molt unit a la nostra identitat com a cunitencs i cunitenques. Des de la regidoria col·laborem amb la coordinadora del Carnaval per difondre l’esperit carnavaler als més petits. És una de les millors maneres de fer poble”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email