L’ajuntament de Cunit ha tirat endavant la campanya de Nadal d’enguany amb un marcat caire solidari. En un any emmarcat per la pandèmia de la Covid19, el Consistori posa en marxa una programació novedosa, amb noves activitats i amb totes les mesures de seguretat d’obligatori compliment.

L’encesa de llums d’aquest vespre donarà el tret de sortida de la campanya nadalenca d’aquest 2020. Més figures lumíniques, nous motius nadalencs es podran veure a partir d’aquesta tarda.

L’ajuntament ha creat una web específica on es trobarà tota la informació referent a aquestes dates i també amb moltes sorpreses per a totes les edats.

Hi trobareu l’agenda de Nadal, una calendari d’advent, un accés a la web de Reis, un mapa amb les bústies reials… i també informació de les campanyes solidàries Cap Nen Sense joguina, i Compartim el Nadal (amb productes nadalencs), entre d’altres novetats.

Per seguir l’actualitat de tota la programació es recomana estar atents a la web de Nadal i a les Xarxes Socials oficials de l’Ajuntament de Cunit.

Es recorda a tota la població que estem en un moment especial marcat per la pandèmia de la Covid19. Totes les activitats que tindran lloc al municipi tenen com a objectiu que tots i totes vivim unes Festes de Nadal amb el mateix esperit i il·lusió de sempre.

Per això, us demanem la mateixa responsabilitat que estem demostrant fins ara. Evitant aglomeracions i concentracions, mantenint distàncies i seguint les normes sanitàries que vagin entrant en vigor. Consulteu les activitats i les normes específiques d’accés a cadascuna d’elles demanant cita prèvia quan així es requereixi.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email