L’any 2017 la Diputació de Tarragona va obrir convocatòria de subvencions del Programa específic d’obres per a la millora de xarxes bàsiques municipals i programa de modernització d’equipaments informàtics (PEXI), assignant a l’Ajuntament de Cunit un import màxim de 73.414, 00 euros.

Donat que la xarxa d’enllumenat públic del municipi pateix apagades constants en determinades zones com a conseqüència del deteriorament dels quadres elèctrics i les línies existents, l’Ajuntament va optar per sol·licitar aquest ajut per la reparació d’aquestes avaries.

La Diputació de Tarragona va atogar aquest ajut el passat mes de setembre per un import de 69.684,49 euros corresponents al 95% del projecte.

Després de la corresponent licitació, els treballs s’han adjudicat a l’emrpesa SECE i començaran el proper dijous 16 de maig. La durada prevista és de 3 mesos havent finalitzat els treballs abans del mes d’agost. Les zones del municipi on s’actuarà seran Rosers, Jardins, avinguda dels Pins, carrer Valparaiso, carrer Calafell, carrer Manresa i part de l’avinguda Tarragona.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email