Per segon any consecutiu es realitzaran a  les escoles de primària de Cunit els tallers d’estudi assistit que s’organitzen des de l’Ajuntament de Cunit i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, en coordinació amb els centres educatius. Aquests tallers d’estudi assistit es realitzen en horari extraescolar a les escoles Solcunit, Pompeu Fabra i els Cossetans de Cunit.

Els tallers s’han iniciat  el 14 de gener de 2019, i finalitzaran el 30 de maig de 2019. Es faran dues hores per escola i setmana, en classes d’una hora de durada, dos dies a la setmana. El taller consisteix en reforç escolar, tècniques d’estudi assistit i reforç emocional. Els grups seran de 12 alumnes com a màxim. Se’n poden beneficiar alumnes de 2n i 3r cicle d’educació primària (3 a 6è de primària), proposats pels centres educatius, amb l’autorització corresponent de les famílies.

Els tallers d’estudi assistit són una de les actuacions previstes dins del Pla Educatiu d’Entorn que posen en marxa l’Ajuntament de Cuniti la Generalitat de Catalunya

El Regidor d’Ensenyament, Jaume Casañas, indica que “el Pla Educatiu d’Entorn de Cunit té com un dels seus objectius prioritaris  treballar per aconseguir els millors resultats acadèmics de l’alumnat.  Per aquest motiu s’han organitzat  aquests tallers de reforç  amb el suport del Departament d’Educació i dels centres educatius de Cunit”

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email