El passat 31 d’octubre van començar els 5 joves en pràctiques a l’ajuntament de Cunit.

En el marc de la convocatòria per a l’any 2018 per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, l’Ajuntament de Cunit ha rebut resolució favorable amb l’atorgament d’una subvenció per la contractació de 5 persones joves en pràctiques amb els següents perfils:

  • Tècnic/a urbanisme
  • Informador/a ràdio
  • Tècnic/a patrimoni
  • Tècnic/a arxiu municipal
  • Integrador/a sociocultural

El procés de selecció s’ha realitzat segons els requisits generals recollits a la normativa de la convocatòria i les bases de selecció aprovades per l’ajuntament.

Aquest programa està cofinançat pel SOC de la Generalitat de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i pel Fons Social Europeu dins de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil que porta per lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

“Des del SOM Cunit tenim molt clar que una de les nostres prioritats són els Joves. La inserció laboral dels joves és molt important perquè s’arrelin al poble i puguin tenir un futur laboral. Hem treballat fort per tenir aquesta subvenció per poder contractar als joves i que tinguin una primera experiencia laboral a l’Ajuntament. Farem el possible perquè aquesta experiència sigui profitosa pels joves seleccionats i que la seva feina redundi finalment en benefici de la ciutadania de Cunit ” Jaume Casañas, Regidor d’Ocupació i Formació.

Imatge de Comencen els 5 Joves en Pràctiques de Cunit 1 Imatge de Comencen els 5 Joves en Pràctiques de Cunit 2 Imatge de Comencen els 5 Joves en Pràctiques de Cunit 3

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email