Des del dia 15 de juny ja es troben operatius la major part dels serveis que estaran operatius durant la temporada de bany, i que es preveu que estiguin tots operatius pel proper cap de setmana en què es celebra la Revetlla de Sant Joan i que dóna el tret de sortida a la temporada d’estiu.

Així els treballs de neteja de les platges ja s’efectuen amb normalitat, a dies alterns de dilluns a divendres a cadascuna de les dues platges i durant el cap de setmana amb neteja de tota la platja. Els treballs són nocturns i s’efectuen a partir de les 22 hores. Totes les instal·lacions de dutxes i rentapeus estan plenament operatives així com les cabines sanitàries de WC, així com l’abalisament de la zona de bany i dels canals d’entrada i sortida d’embarcacions.

Aviat es posaran les passarel·les d’accés a la sorra i el dissabte vinent entrarà en funcionament el servei de salvament i socorrisme que mantindrà l’hora dels darrers anys entre les 11 i les 19 hores. Al començar el servei de salvament i socorrisme es procedirà a onejar la Bandera Blava a les nostres platges.

També estan ja operatives la major part de les guinguetes de platja, a l’espera que aquest divendres que ve obrin les dues que fins ara encara han estat tancades i estan també en servei els mòduls de serveis de restauració que es troben al passeig marítim.

Cal recordar que està prohibida l’entrada de gossos a la platja des de primers de mes i fins a finals d’octubre.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email