El passat 7 de novembre de 2019 el Servei d’Ocupació de Catalunya va resoldre favorablement la contractació de 6 persones per part de l’Ajuntament de Cunit, en el marc de la convocatòria del Programa Treball i Formació.

Els projectes que es realitzaran  a Cunit són els següents:

Els requisits de les ofertes de treball estan establerts a la resolució TSF/2232/2019, d’1 d’agost, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2019 per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació, modificada per l’Ordre TSF/115/2019 de 7 de juny. Les ofertes estan publicades a la web del SOM Cunit.

La selecció de les persones beneficiàries la inicia l’Oficina de Treball de la Generalitat del Vendrell que enviarà als municipis diversos candidats per lloc de treball. Per tant, qualsevol persona que compleixi els requisits i vulgui participar en aquest procés de selecció s’ha d’adreçar a la OTG per a la seva verificació.

Per tal de realitzar la selecció  de les persones que derivarà l’Oficina de Treball s’han establert uns criteris puntuables per part de l’Ajuntament de Cunit.

Aquests criteris els trobareu publicats a la pàgina web de l’Ajuntament de Cunit (www.cunit.cat), al portal de transparència, i també al web del Servei d’Ocupació Municipal.

IMPORTANT!! El SOM Cunit contactarà per telèfon amb les persones derivades pel SOC per donar dia i hora d’entrevista. Les entrevistes es duran a terme en les properes setmanes, a les dependències municipals del Carrer dels Horts, núm.5, de Cunit.

D’acord amb la normativa, aquestes contractacions han de començar com a màxim el 31 de desembre de 2019.

Normativa de referència:

  • Resolució TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.
  • Resolució TSF/2232/2019, d’1 d’agost, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2019 per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email