Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Continua la situació d’alerta meteorològica a causa del temporal “Glòria”. Amb afectacions en pràcticament la totalitat del territori català, ha provocat l’activació dels plans Vencat, Inuncat i Neucat.

Vist que la situació meteorològica no millorarà en les properes hores, l’Ajuntament de Cunit recomana evitar desplaçaments que no siguin necessaris i evitar apropar-se a la zona del Passeig Marítim.

Les escoles de Cunit i l’Institut romandran oberts, si el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya no comunica el contrari.
La Llar d’Infants El Trenet i el CFA Dolors Paul també estaran oberts.

A hores d’ara, encara s’estan resolent les incidències que es van produïnt al municipi, principalment, la caiguda d’arbres.

A les 13.45h s’ha registrat un cop màxim de vent amb 88.9 km/h, hora en la que ha caigut un pi a l’av Can Toni, que s’ha pogut retirar amb els efectius del servei de jardineria, tasques que han durat més de dues hores.

Tot i que el vent anirà baixant la seva intensitat, segons el servei meteorològic de Cunit, el temporal de pluja encara continuarà.

A partir de les 21h i fins les 24h es poden registrar a Cunit entre 60 i 75l/m2. Molta precaució.

Galeria d'imatges