Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Comença el procés de selecció de 1 dona per un període de 12 mesos i a temps complet, en el marc del la convocatòria per a l’any 2020, per a la concessió de subvencions de la línia DONA del Programa Treball i Formació (SOC–TRFO DONA i COOR).

Tota la informació sobre els requisits i el procés de selecció es pot consultar en les Bases aprovades per la corporació en data 26 de gener de 2021.

El termini de presentació de les sol·licituds mitjançant registre electrònic o al registre general a l’OAC serà de 10 dies naturals a comptar des del dia 28 de gener de 2021. 

L’oficina de Treball gestionarà una oferta de treball experiencial i derivarà a l’entitat beneficiària persones candidates que reuneixin els requisits previstos a aquesta Ordre i a la Resolució de la convocatòria, d’acord amb les prioritats que a cada línia es puguin establir.

En cas de considerar que es compleixen els requisits per ser persona beneficiària, es pot contactat amb el SOM Cunit, que derivarà les dades a l’OTG del Vendrell per tal que facin les comprovacions necessàries i, si correspon, enviar-nos a la persona com a candidata.

Normativa:

  • RESOLUCIÓ TSF/2831/2020, de 30 d’octubre, per la qual s’obre la convocatoria per l’any 2020 de la línea DONA i per l’Ordre TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació, modificada per l’Ordre TSF/115/2019, de 7 de juny i per l’Ordre TSF/20/2020, de 25 de febrer de subvenció del Programa Treball i Formació. 
  • ORDRE TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.
  • Bases del procés selectiu del personal corresponent a la convocatòria del Programa Treball i Formació de la Linia DONA.

Galeria d'imatges