Divendres passat, 31 de maig, es va inaugurar el Festival EVA, En Veu Alta al Penedès. L’acte va comptar amb els parlaments de l’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras i també de Marta Ventura, vicepresidenta  i diputada delegada d’Innovació i Tecnologia de la Diputació de Tarragona, de Jordina Biosca, directora del Festival EVA i Montserrat Navarro, representant del grup de Gospel ugandès. El concert va omplir la Pl del Casal amb ritmes africans i algunes versions de cançons més actuals.

Montse Cámara, regidora de Cultura, es mostra molt satisfeta per l’encert de l’acte inaugural de l’EVA al Penedès “Aba Taano són una ONG que treballen amb infants sense educació i els formen a través de la música. Veure com van omplir la Pl del Casal de ritmes africans i la resposta del públic ens anima a gaudir de cada actuació d’aquest Festival de 2024 a Cunit i a tots els racons del Penedès”.

El Festival EVA, En Veu Alta oferirà més de 75 actuacions al Penedès del 31 de maig al 22 de juny.

Recordem les actuacions d’avui mateix “La porta del meu castell”, a les 18h a l’escola Pompeu Fabra  i a la Biblioteca, per un públic adult, l’espectacle La Persistència de les pedres,a càrrec de Noemí Caballer i Mon Mas.

I dissabte 8 de juny, a les 22:00 h, Cunit acull l’espectacle Toca’m el cuplet, a càrrec de Mònica Torra i Txema Riera, a la Pl del Casal.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email