El proper dilluns 15 d’abril, a les 17.00h, a la Biblioteca Municipal Marta Mata assistirà al Club de lectura la reconeguda escriptora Mercè Foradada. Una tertúlia dins el programa Lletres en viu, que promou l’Institut d’Estudis Catalans.

La novel·la comentada en el club de lectura d’aquest mes d’abril, En el prestatge, retrata una dona de cinquanta anys, la Gràcia Font, que després d’un divorci, tres fills i un projecte de canvi de vida decideix anar a viure a prop del mar i aprendre a conviure amb la solitud que només trenquen l’amor dels seus fills, el mar i els llibres.

Mercè Foradada és llicenciada en Filologia Catalana i ha exercit com a docent en diversos instituts i escoles. Nascuda a Barcelona, ha estat molt vinculada a Vilanova i la Geltrú, ciutat on passà la seva infantesa i on viu des de 1997. És autora de llibres de text i materials d’aprenentatge del català, activitat a la que ha dedicat bona part de la seva vida.

La seva primera obra publicada va ser En el prestatge (2002), la qual va rebre el Premi Don-na 2001. Ha escrit altres obres com el recull de narracions Velles, amb v de vida (2002), la novel·la Centaures (2005), un dels contes del recull Mira’m, contes de vides especials (2009), Vilanovines, de l’arxiu a l’evocació (2010), Bruixes (Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó 2011), La casa verda (2013), la col·lecció de relats Com una reina (2014),  Estimades Zambrano (2016) i Perles cultivades (2018).

Una sessió oberta a tothom.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email