La bandera blanca oneja des d’ahir a les platges del municipi. La temporada de platges 2020 ha finalitzat el dia 15 de setembre sense víctimes mortals a Cunit. Amb aquest any, ja són cinc que de forma consecutiva no s’ha de lamentar cap víctima mortal.

Aquesta dada és celebrada per l’Ajuntament de Cunit, que en paraules del regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Lorenzo, explica que “de nou podem hissar la bandera blanca a les nostres platges després d’una temporada atípica i marcada per les conseqüències a tots nivells que ens ha portat la pandèmia de la Covid19. Des de l’Ajuntament hem fet els esforços i les adaptacions que han calgut perquè les famílies gaudíssin de les platges del municipi amb seguretat. Aquest era el nostre objectiu, i avui podem afirmar que, a més, no hi ha hagut cap víctima mortal”. Lorenzo vol felicitar “al col·lectiu de socorristes i vigilants i també destacar la feina feta des de Protecció Civil de l’Ajuntament una temporada més“.

La temporada de platges a Cunit va començar de forma excepcional. L’ajuntament va decidir obrir-les al bany a partir del 15 de juny, en plena desescalada i en el moment en què es van tenir els serveis a punt.

Des del 15 de juliol, el servei de socorrisme i salvament de les platges de Cunit ha estat format per 18 socorristes aquàtics i 6 vigilants a peu de platja i de Passeig Marítim com a reforç. A més, s’ha comptat també amb el dron com a reforç de vigilància, una embarcació, un quad, kayaks i 3 patinets elèctrics.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email