Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

El CEM Els Joncs va viure el passat dijous 17 d’octubre una celebració molt especial, la del 90 aniversari de la usuària Magda Duran Divi.

Moltes vegades es parla de gent a la que admirar, però moltes altres si parem a mirar al nostre voltant trobem grans persones a les que dedicar-los aquesta admiració. Aquest és el cas de la Magda, que el passat més de setembre va complir 90 anys.

Però no solament és el fet d’arribar a aquesta edat, sinó de que als seus 90 anys acabats d’estrenar és capaç d’assistir cada dia al Complex Esportiu Municipal els Joncs per no perdre’s la seva sessió d’Aiguagym i Aiguateràpia. Abonada des de l’any 2012, és d’aquelles persones que no falla cap dia a la seva sessió d’activitat física. La seva constància, la xifra dels 90 assolida la fan l’abonada més gran i també, valedora del petit reconeixement que li van fer des del CEM els Joncs i les regidores de Gent Gran i la d’Esports, Inés García i Yolanda Sánchez.

Acompanyada pels companys i companyes d’activitat física al CEM, va rebre la felicitació de tots plegats, ja que una de les millors teràpies que ofereix l’activitat física és la companyonia, el compartir rialles, cançons i acudits.

La Magda és tot un exemple per tota la gent gran que s’adapta als temps, que segueix una vida activa i sempre disposada a fer uns riures amb els companys/es i monitors/es.

Moltes felicitats i per molts anys, Magda.

Galeria d'imatges