La Regidoria de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Cunit va celebrar la passada setmana una nova Taula de Turisme de Cunit amb  propietaris i gestors dels allotjaments turístics, així com els dels habitatges en lloguer d’ús turístics del municipi. En total van ser 20 persones entre propietaris de Habitatges d’Us Turístic (la majoria), gestors d’hotels (HOTEL Adia) i  agències immobiliàries de Cunit que comercialitzen HUT’s.

En aquesta nova trobada es va tractar diferents assumptes d’interès del sector com la recent creació de l’Associació d’allotjaments turístics de Cunit, la qual convocarà una primera assemblea eproperament per tractar els assumptes que li competeixen i iniciar la seva activitat i anar planificant els projectes que volen dur a terme.

També es va informar sobre l’import total que s’ha cobrat de l’IEET (Impost per Estades a Establiments turístics) aquest 2019 que ha ascendit a 6.254,33 € i en què s’ha invertit (participació en 3 fires nacionals de turisme, 1 acció de Logitravel a Madrid i 1 campanya de publicitat en el mercat andorrà) així com en accions de promoció i dinamització turística. Es va preguntar als presents si creien interessant seguir assistint a aquestes fires i campanyes per al 2020 i es va decidir que sí.

El regidor de Turisme i Patrimoni, Jaume Casañas, explica que “A la taula de turisme vam anunciar que es crearà, com a novetat, una partida específica dotada amb 1.000€ per tal d’afrontar despeses relacionades amb les accions que es puguin derivar del que se decideixi tirar endavant. La Taula està portant propostes sòlides que volen millorar l’activitat turística al nostre municipi, per això, l’Ajuntament continuarà estant al costat i liderant quan calgui les noves accions“. També es van explicar els diferents serveis que ofereix  l’oficina de turisme per als turistes que s’allotgen en els diferents establiments turístics de Cunit.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email