El pròxim dilluns 11 de setembre, Cunit celebrarà com cada any, la Diada Nacional de Catalunya amb un seguit d’actes oficials i activitats adreçades a tota la família, i amb la participació d’entitats locals.

Aquesta col·laboració es valora molt positivament per part de l’Ajuntament, concretament, en paraules de la regidora de Cultura Montse Cámara “les entitats locals donen un suport determinant per a mantenir vives les nostres tradicions, i a Cunit en som una bona mostra en qualsevol manifestació cultural en les quals comptem amb el teixit associatiu que s’implica molt”.

DISSABTE 9 DE SETEMBRE
A les 11:30 h, a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Cunit, conferència “1939-1975. La resistència antifranquista”,  a càrrec del Sr. Antoni Batista Viladrich, Doctor en Ciències de la Comunicació i coordinada per l’Associació local “Delmacio de Cunito”.

DIUMENGE 10 SETEMBRE
A partir de les 18:30 h a la Plaça del Casal, Ballada de sardanes amb la participació de l’Agrupació Sardanista de Cunit.
A les 22:30 h, a la plaça del Casal, Concert de Música, “Les nostres cançons” repertori en català d’artistes coneguts “Llach, Serrat, Sau, Sopa de cabra, etc”.

DILLUNS 11 SETEMBRE
A les 11 h, Cercavila de balls populars amb la participació de les entitats locals Balls populars de Cunit amb colla de bastons, cercolets, pastorets i acompanyats de flabiols i gralles i Els Tocats pel foc amb la participació dels Gegantons Aigua i Foc, els Capgrossos de Cunit i els Gegants infantils de la colla acompanyats de grallers.
Recorregut: Inici Plaça del Casal, C/ Empar Nadal , C/Ramon Casas, C/ Francesc Macià, C/ Puig i Cadafalch, C/ Empar Nadal i arribada a la Plaça del Casal.
A partir de les 11 h, al costat de l’absis romànic de l’església, Catifa de Flors a càrrec de l’Ateneu Cultural Alba de Cunit.
A les 12 h, a la plaça de la Vila, Ofrena Floral institucional al monument del Tricentenari.
A les 12:15 h, a la plaça del Casal, Parlament institucional i cant d’ “Els segadors”
I a continuació, a la plaça Santiago Rusiñol, tabals, xiulets i trons per la cultura tradicional, a càrrec dels 4Joves Diables de Cunit i Tocats pel Foc.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email