En els darrers anys, les AMPAs de les tres escoles del municipi de Cunit han organitzat de forma conjunta un casal d’estiu, adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb la programació de diferents activitats i tallers de caràcter lúdic i educatiu. L’Ajuntament de Cunit ha donat recolzament durant tots aquests anys a aquesta iniciativa concedint una subvenció de 5 euros per dia i nen/a usuari/a del casal d’estiu.

Aquest any l’AMPA de l’escola Pompeu Fabra, amb el suport de les AMPAs de les escoles Solcunit i Els Cossetans, és l’encarregada d’organitzar el Casal d’Estiu 2022 i l’Ajuntament de Cunit continuarà atorgant una subvenció per tal de reduir el cost que han d’abonar les famílies, amb un màxim de 20.000 euros.

Increment de 5.000€.

Cal destacar a més que la subvenció s’ha incrementat en 5.000 euros extres per  sufragar les despeses que tinguin per objecte millorar l’atenció dels infants amb necessitats educatives especials,  per possibilitar que aquests puguin participar plenament i sense cap discriminació en les activitats que s’organitzen.

El casal d’estiu es porta a terme a les instal·lacions de l’INS Ernest Lluch i Martín, que ha cedit les seves instal·lacions per aquesta activat.

La Regidora d’Educació, Yolanda Sánchez, manifesta que l’Ajuntament de Cunit té la voluntat de contribuir a fomentar aquesta activitat, en considerar-la un projecte integrador i d’interès social.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email