Ahir, dimarts, en el marc del taller de realització cinematogràfica de l’Escola de Cinema de Cunit, el director de publicitat i cinema Carles Lázaro va compartir amb els joves que realitzen el curs de cinema, les seves experiències de la seva trajectòria com a professional i com a director de la segona unitat de rodatge de la guardonada pel·lícula “La societat de la neu”, de Juan Antonio Bayona.

L’Espai Jove de Cunit va acollir aquesta xerrada amb la col·laboració de Mirasud Pro Serveis Audiovisuals i SG Audiovisuals.

Yolanda Sánchez, regidora de Joventut, destaca “com són d’importants totes les arts a les nostres vides, concretament, el cinema ens aporta valors culturals, però també socials que es trasmeten a través de les pel·lícules”.

A l’Espai Jove s’està realitzant una nova proposta d’activitat com a un taller d’introducció a la realització cinematogràfica. El projecte està pensat perquè els i les joves, mitjançant una primera base teòrica, acabin creant un projecte audiovisual (curtmetratge).

En aquest primer taller d’introducció s’estan treballant diversos temes relacionats amb el cinema, com ara els formats d’imatge, fotografia, so, el guió i les seves parts, format TV, producció i pla de rodatge, deixant la possibilitat oberta a una continuïtat per treballar el posterior muntatge i postproducció, tancant així tot el procés creatiu cinematogràfic.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email