El TSJC avala el toc de queda d’1 a 6 h i entra en vigor aquesta nit. Cunit és un dels municipis afectats per aquesta mesura i, per tant, hi ha confinament nocturn entre les hores indicades pel Procicat.

Amb aquesta nova mesura, l’Ajuntament de Cunit ha decidit suspendre, postposar o adaptar un seguit d’activitats que estaven previstes en els pròxims dies:

El clàssic torneig de Volei Nit que s’havia de celebrar el primer cap de setmana d’agost (7 i 8) es suspèn per la impossibilitat d’organitzar-lo més endavant i per tant serà el proper 2022 quan es celebrarà la 25ena edició.

El Torneig de Bàsquet nocturn previst per la nit del 24 de juliol, s’ha ajornat fins al 21 d’agost si la situació sanitària permet que es celebri.

També s’ajorna la Trobada de Defensa Personal femenina organitzada per Protecció Civil. Esperant trobar una data propera que conjugui les condicions adients.

La resta d’activitats esportives, es portaran a terme seguint les mesures de seguretat establertes i fent complir els protocols Covid.

Per tant, de moment es manté l’Aquatló de Cunit del 25 de juliol que organitza la Federació Catalana de Triatló i el Club Fastriatlon, el Torneig Beach Volei Cunit 24 juliol (organitzat pel Club Voleibol Cunit), la Caminada nocturna prevista pel 23 de juliol organitzada pel CEM Els Joncs i el Torneig Futbol Platja Cunit 31 juliol (organitzat pel CFS Cunit).

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email