Cunit es prepara per a la fase final Infantil Masculí Preferent La Final a Vuit del Campionat de Catalunya Infantil Masculí Preferent arriba aquest cap de setmana 28, 29 i 30 de maig a Cunit.

Els protagonistes seran els equips: BARÇA A, CLUB JOVENTUT BADALONA A, CB TARRAGONA, CB
L’HOSPITALET A, BASKET ALMEDA, COALCI – CB SANT JOSEP A, SESE A i CATALANA OCCIDENT MANRESA A.

Entre el 28 i el 30 de maig, tot un cap de setmana en el qual el Pavelló Municipal Els Joncs acollirà la Final a Vuit del Campionat de Catalunya Infantil Masculí Preferent a Cunit, organitzada per la Federació Catalana de
Basquetbol (FCBQ) juntament amb l’AB Cunit.

El divendres 28 de maig començarà la tongada inicial dels 1/4 de final amb dos encontres previstos per a les 18:30h, al Pavelló Municipal Els Joncs de Cunit i al Pavelló Santa Maria del Mar de Coma-Ruga.

A la pista de Cunit hi obriran foc el BARÇA A i el CATALANA OCCIDENT MANRESA en busca d’una plaça a
semifinals contra el guanyador de l’altra sèrie de quarts de la primera franja horària. De la mateixa manera, a Coma-Ruga, seran el COALCI – CB SANT JOSEP A i el SESE A els actors protagonistes.

Per l’altre costat del quadre, a les 20:30h, als Joncs, CB TARRAGONA i CB L’HOSPITALET A es veuran les cares per un lloc a semifinals que els enfronti contra el vencedor de l’altra eliminatòria corresponent a les 20:30h, a Santa Maria del Mar, que implicarà la presència del CLUB JOVENTUT BADALONA A i del BASKET ALMEDA.

Els equips que assoleixin els triomfs a 1/4 atansaran unes semifinals que arribaran dissabte 29 de maig, a les 17h i 19h. Els dos conjunts que superin les semifinals avançaran cap a una Final que tindrà lloc diumenge 30 de maig i que es retransmetrà en directe en streaming pel canal de Youtube de l’FCBQ, a les 13h, mentre que els combinats perdedors disputaran el matx pel 3r i 4t lloc, a les 11h.

Els tres primers classificats del Campionat de Catalunya Infantil Masculí Preferent accediran a l’estatal de clubs Infantil que es disputarà a Betanzos del 12 al 18 de juny.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email