L’Ajuntament i l’Associació de Comerciants posen en valor el sector del comerç i serveis de proximitat.

La regidoria de Promoció Econòmica i Comerç amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit organitzen la segona edició de la campanya “Comprar als establiments de Cunit té premi”.  L’objectiu d’aquesta campanya es impulsar el teixit comercial local, i  es desenvoluparà des del dia 1 fins al 21 d’agost.

La campanya pretén posar en valor l’oferta comercial al nostre territori, com a conseqüència del coneixement de l’oferta del municipi.  Així com, fomentar el consum i minimitzar l’evasió de despesa fora de Cunit,  també es pretén incidir en la protecció del comerç i dels serveis de proximitat.

En aquesta edició participaran 36 establiments comercials i de serveis que  estaran degudament identificats. Els establiments col·laboradors facilitaran  una targeta amb possibilitat de premi a la persona compradora . Si la targeta no ha sortit premiada, aquesta tindrà una segona oportunitat mitjançant un sorteig de les targetes no premiades, que se celebrarà el dissabte 25 d’agost en el marc de la Fira d’Estiu (pàrquing de l’Escola Pompeu i Fabra).

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email