El dia 3 de juny es realitzarà una Caminada Solidària Duchenne a Cunit.

És una caminada solidària inclusiva de 2Km, destinada al recapte de fons per a contribuir en la investigació de les distròfies musculars infantils de Duchenne i Becker a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Somriures Valents és una associació sense ànim de lucre formada per famílies i amics de nens amb distròfia muscular de Duchenne i Becker. La distròfia muscular de Duchenne és una malaltia infantil degenerativa i que avui dia no te cura. Els afectats perden la força muscular durant el seu creixement i els músculs es debiliten fins que es necessari la cadira de rodes per a poder caminar. La seva finalitat és el recapte de fons per a la investigació i tractament. Els seus fons van destinats a la Unitat de Patologia Neuromuscular de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La caminada està organitzada per l’Ajuntament de Cunit.

La recollida de dorsals es realitzarà a les 18h davant de l’Oficina de Turisme. A les 18:30h començarà la caminada, 1Km d’anada i 1Km de tornada.

La participació és de 5€ per persona.

Les inscripcions online es realitzen a www.inscribirme.com/caminadasolidariaduchenneacunit

És una jornada per gaudir en família, berenar plegats i passar-ho bé amb el concert infantil-familiar a càrrec de ELS ESCARABATS.

Esperem que sigui la primera de moltes altres caminades solidàries Duchenne. Si no pots venir, participa també!

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email