El passat dia 13 de juny el regidor de medi ambient, sostenibilitat i platges va recollir les dues Banderes Blaves que onejaran aquest estiu a les nostres platges en un acte organitzat pel Departament de Territori i Sostenibilitat en el que es van lliurar les banderes que onejaran a les platges catalanes, de mans del president de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) José Ramon Sánchez Moro i el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Hble. Sr. Damià Calvet i Valera en un acte que es va celebrar al Port Esportiu de Garraf (Sitges).

En aquest acte es van destacar els valors de conservació, qualitat, servei, seguretat i sostenibilitat que s’impulsen des de l’ADEAC i que les platges guardonades s’esforcen a mantenir i millorar any rere any.

Aquestes banderes blaves onejaran a les platges de Cunit a partir que es posin en servei els mòduls de salvament i socorrisme previst pel proper dia 23 de juny.

A partir del proper dilluns dia 18 de juny i fins a final de setembre, es podran consultar les dades de l’estat de les platges de Cunit en l’aplicació platges.cat disponible per a telèfons mòbils en els sistemes Android i IOS, de l’Agencia Catalana de l’Aigua.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email