Aneu preparant materials i eines perquè el 13 de juliol, emmarcat dins dels actes de la Festa Major d’estiu, arriba la Sorprenent i Original Baixada d’Andròmines Casolanes de Cunit!

Una nova proposta que pretén recuperar una activitat que fa anys ja es duia a terme al municipi i que ha estat promoguda i organitzada pel grup de joves AJC, amb la intenció de crear una jornada de diversió i espectacle per a tothom, no només pels participants sinó també pel públic assistent.

Us animem a anar creant i posant a punt els vostres vehicles de fabricació pròpia i casolana i a participar de l’activitat perquè tots plegats passem una jornada d’allò més esbojarrada. Adjunt podeu consultar les bases de participació i els formularis d’inscripció.

Tots els i les participants rebran un obsequi, i també se sortejaran diversos premis gràcies a la col·laboració de diferents comerços del municipi.

I com estarem de Festa Major, en acabar la baixada d’andròmines, podrem continuar festejant plegats amb el servei de vermut a càrrec de l’entitat Balls Populars.

Bases participació Baixada d’Andròmines

Full d’inscripció Andròmines

Autorització menors Andròmines

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email