Ja s’estan rebent els nous contenidors intel·ligents per a la nova fase de la implementació del nou servei de recollida de residus a Cunit. La recollida amb aquest sistema es realitzarà a les zones on no es fa el Porta a Porta, la data d’inici es determinarà més endavant.

Durant les setmanes vinents es procedirà al seu muntatge a un solar de titularitat municipal situat dins de la zona d’influència del nou sistema de recollida.

Les persones que tinguin un domicili dins de la zona de recollida amb contenidors intel·ligents, cal que disposin de la targeta del “Punt Verd” per poder-los fer servir. És la mateixa targeta que es fa servir a la deixalleria automàtica del carrer Monterrat Roig. Qui no la tingui la pot anar a recollir al Parc Mediambiental, de dilluns a dissabtes de 9 a 13 o dimecres i divendres de 17 a 19.

Material de Porta a porta:

Fins al 30 de maig qui no tingui el kit de material per a realitzar la separació de residus pel servei de Porta a Porta podrà recollir els cubells al Punt informatiu ubicat a l’antic CAP (Carrer Onofre Llopis, 11). L’horari de recollida serà de dimecres a dissabte de 9:30 a 13:30h i de 17 a 20h.

A partir del 31 de maig, podràs recollir-los unicament a la Deixalleria del Parc Ambiental (Carretera de Sant Antoni s/n.) De dilluns a dissabtes de 9:00 a 13:00 h i dimecres i divendres de 17:00 a 19:00 h

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email