Un any més els concerts de Nits de Glòria oferiran els dies 16, 17, 23 i 24 d’agost de 2024, un seguit d’actuacions musicals nocturnes a la plaça Jaume Vidal a les 22:30 hores.

Aquest any gaudirem de les següents actuacions:

•Divendres 16 d’agost: The Goliards Collective (Reggae/Soul)

Ningú sabrà mai què hauria passat si Harlem fos un barri de Kingstom. En qualsevol cas podem imaginar-nos-ho un grup fundat al Taller de Músics amb la sana intenció de passar pel sedàs de les músiques jamaicanes peces de jazz i swing, però també dels Beatles, Madonna o Alicia Keys.

Pau Gil: veu Javier Sánchez, saxo: Albert Clapés: trompeta, Pep Seguí: trombó, Albert Poll, guitarra: Sepe Peñalver, teclats: Sergi Múrcia: baix i cors, Pol Leiva: bateria.

• Dissabte 17 d’agost: Martin Burguez & HIS Rhythm (Rhythm‘n Blues/Swing)

Martin Burguez & His Rhythm presenta un show revivint els clàssics del rhythm‘n blues amb fortes influènsies dels anys 40 i 50.

El repertori de la banda van és un recull de temes que van des de Big Jor Turner, Chuck Willis o Nappy Brown a grans referents del blues com B.B.King, T-Bone Walker o Johnny Guitar Watson que combinat amb temes d’autoria propia poposen un concert que ens remet a les estètiques dels anys 40 en una proposta fresca i personal.

Martin Burguez ha estat guitarrista de referència de grans artistes del blues dels EUA com el trompeta James “Bogaloo” BoldenLurrie Bell, Sax Gordon JJ Thames, etc.. La banda està formada per alguns dels més destacats músics de l’escena del blues i el rhytm‘n blues de Barcelona que garanteixen una vetllada ideal per als amants del lindy hop (ball de swing).

Martín Burguez: guitarra/veu. Victor Puertas: piano Pol Prats: saxo tenor Pere Miró: saxo baríton Oriol Fontanals: contrabaix Arnau Juliábatería

•Divendres 23 d’agost: The Sparkles (Doo Wop)

The Sparkles doo woop 60s) és una banda mixta de Barcelona amb la intenció de recuperar el so doo wop i early soul que recorda al dels grups de noies de principis dels anys 60. Amb un repertori que inclou clàssics dels grups de noies com Be my Baby, Da Doo Run Run, Baby I Still Love You, Tainted Love, etc. i clàssics de l’època de The Crystals, Martha & the VandellasThe RonettesThe Ikettes, etc. incloent algun tema de creació pròpia.

The Sparkles, tenen un directe ple d’il·lusió que contagien al públic amb un feeling especial i que les ha portat a actuar en les principals sales i festivals.

Irene Ortolà : veu, Anna Garcia: veu, Lídia Sobrino : veu, Ignasi Poch: saxo, Manuel Casado: guitarra; Àlvaro Taborda : Contrabaix, Emilio Torres : Bateria

• Dissabte 24 d’agost: Gumbo Jazz Band (Jazz)

Gumbo Jazz Band es va crear a l’any 1998, la Gumbo jass Band formada per músics de reconegut prestigi en l’àmbit estatal, ha apostat per preservar i difondre l’estil més primigeni de jazz nascut a principis del segle XX a la ciutat de New Orleans.

Al llarg dels anys, la GJB ha actuat amb gran èxit consolidant-se com a banda estable i respectada dins la comunitat del jazz clàssic i tradicional.

Oscar Font: trombó, Ramon Cauadrada: trompeta, Cesc Miralta: clarinet, David Parras: tuba, Pep Traver: banjo, David Forns: caixa

Normes d’accés:

• L’aforament màxim és de 400 persones assegudes i no es podrà accedir quan estigui complet.

• No es podrà accedir un cop iniciat el concert exceptuant quan ho permeti l’aforament sense destorbar a l’artista.

• No està permesa l’entrada a menors sense l’acompanyament dels seus tutors que hauran d’estar asseguts vetllar per tal que no destorbin a l’artista.

• Està prohibit fumar dins del recinte.

• Està prohibit entrar amb menjar.

• Està prohibit entrar begudes amb envàs de vidre.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email