Un any més els concerts de Nits de Glòria oferiran el 12, 13, 19 i 20 agost de 2022, un seguit d’actuacions musicals nocturnes a la plaça de Jaume Vidal a les 22:30 hores.

Aquest any podrem gaudir de les següents actuacions:

Divendres 12 agost.- Vintage Gramola. Tipus de música: Pop- Rock- Rhythm‘n Blues.

Dins una òptica “retro” “vintage”, és un quartet compost per una veu femenina, i tres músics tots ells mestres de música. Una exploració de sons captivadors basats en un ampli repertori que recull tot tipus de temes, des de Duke Ellington a Eric Clapton, Nancy Sinatra o Pink Martini.

Núria Almazán: veu, Cesc Miró: trompeta, Javier Vaquero: guitarra/ukelele, Pep Rius: contrabaix.

Dissabte 13 d’agost .– Delorgan Irish Dance Company. Tipus de música: Música Celta i Ball Irlandés.

Grup d’investigació i interpretació de la Dansa Irlandesa” a Catalunya. Combina música celta i ball amb tocs teatrals amb una invitació a l’audiència a afegir-se als seus espectacles d’arrel tradicional amb l’essència del llegat celta. Ritme trepidant interpretat per 10 artistes, 5 ballarins actors i 5 músics, inspirat en la “Diàspora Irlandesa” de principis de segle.

Divendres 19 agost.- Made in Black. Tipus de música: Tribut a la música negra: Soul- Rhythm‘n Blues.

Homenatge als principals estils de la música negra i als emblemàtics artistes que l’han defensat al llarg de la història. El millor de la música negra: blues, soul, funk, rhythm‘n blues, rock’n’roll, pop d’artistes emblemàtics com: Michael Jackson, Alicia Keys, Stevie Wonder, Fats Dominó, Etta James, Grover Washington, Marvin Gay, etc.

Keko Pujol: veu i teclats, Santi Úrsul: baix, Micky Izquierdo: bateria.

Dissabte 20 agost.- Marion Barahona Blues Reunion.- Tipus de música: Jazz-Blues

Marian Barahona Sextet rememora la millor tradició de jazz amb un repertori basat en temes de Ray Brown Trio, Oscar PetersonGene Harris i composicions pròpies fidels a l’estil. Marian Barahona, de reconeguda trajectòria, ha col·laborat amb artistes com en Lucky Guri i la Vella Dixieland. El sextet, que compta amb el reconegut trompetista britànic Paul Evans col·laborador de la Royal Philarmonic Orquestra de Londres, oferirà un repertori basat en el jazz i el blues més primigeni, amb notes de gospel i soul, i temes del seu nou disc “A Drop of Freedom“.

Marian Barahona: veu, Marc Ferrer: piano, Paul Evans: trompeta, Benoît Poinsot: saxo alt, Pep Rius: contrabaix, Olivier Rocque: bateria.

 

L’inici de tots els concerts és a les 22:30 hores. Es recomana puntualitat.

Els concerts són gratuïts i es celebren a la Plaça Jaume Vidal – Cunit.

Montse Cámara, regidora de Cultura, explica que “aquesta nova edició del cicle de concerts Nits de Glòria arriba en un bon moment ja que podem oferir-los a la plaça Jaume Vidal, que per les seves característiques, permet un aforament major que a la Masia Glòria. Aques any ens estem retrobant amb la nostra cultura i amb els esdeveniments que darrerament no podíem celebrar com abans de la Covid19”.

Les normes a seguir a fi de regular l’accés al recinte són:

No es podrà accedir un cop iniciat el concert, exceptuant quan ho permeti l’aforament sense que això destorbi a l’artista.
No es podrà accedir quan l’aforament estigui complet.
No està permès l’entrada a menors sense l’acompanyament dels seus tutors.
No estarà permès l’entrada d’animals llevat de gossos pigall.
Prohibit fumar dins del recinte.
Prohibit entrar amb menjar.
Prohibit entrar begudes amb envàs de vidre.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email