L’Ajuntament de Cunit ha comprat una partida important de material sanitari, que començarà a distribuïr-se demà divendres. Concretament, es tracta de mascaretes entre les de tipus FFP2 i les quirúrgiques, que han arribat avui mateix.

Demà es realitzarà el primer lliurament a les residències de gent gran de Cunit, a parts iguals, 50 a cadascuna i una capsa de guants. La resta són per les persones que estan desenvolupant els serveis assistencials.

Donacions particulars i empreses

Des de casa, veïns i veïnes de Cunit, estan realitzant mascaretes de tela que Protecció Civil ja ha recollit i que la Tintoreria-Bugaderia Higiensec de la Rbla del Prat ha higienitzat, sense cap cost, amb un procés de rentat sanitari perquè puguin ser utilitzables. Les 130 mascaretes demà mateix  també es portaran a les 3  residències Novallar, Sta Anna i l’Alzina.

D’altra banda, l’empresa de neteja d’edificis municipals ha donat 6 paquets de sacs de la brossa atesa la iniciativa de particulars de confeccionar bates d’un sol ús per personal sanitari i també per a les residències de gent gran.

La perruqueria Nova Lluna també ha donat guants.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email