Com cada any, Cunit celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, amb la Pedalada Popular, que tindrà lloc el proper 29 de setembre.

Aquesta serà la 10à edició ininterrompuda i com sempre, tindrà el punt de sortida i d’ arribada a la Pl de la Vila. La concentració inicial serà a les 10:00h, per tal de fer el control de les inscripcions. Tot seguit, a les 10:30h. es donarà sortida a la Pedalada 2019, que recorrerà 6km els carrers del municipi i la zona de platja amb un traçat planer i apte per a totes les edats.

Es tracta d’una diada lúdica i divulgativa per conscienciar al població i sobretot als infants de la idoneïtat de fer servir mitjans de transport sostenibles com la bicicleta pels nostres desplaçaments pel municipi.

Després de l’èxit de la passada edició, enguany tornarem a comptar amb 4 segways a la Plaça de la Vila per qui vulgui aprendre a utilitzar aquest mitjà de transport.

La Pedalada comptarà amb el suport i la col·laboració del Club Ciclista Cunit. Es donarà esmorzar a tots els participants (entrepà i beguda) i es sortejaran obsequis entre tots.

L’acte finalitzarà a la mateixa Plaça de la Vila amb la tradicional fotografia col·lectiva.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email