El pròxim dissabte 13 de novembre, tindrà lloc l’edició 2021 de la Nit de l’Esport de Cunit.  Serà en un acte que té com a objectiu reconèixer els esportistes, equips, entitats esportives, directius i entrenadors vinculats al nostre municipi i que han tingut una actuació destacada durant l’any 2020-2021.

L’acte està adaptat a les mesures de prevenció COVID19 i únicament es podrà seguir pel públic en general a través del Canal Oficial Youtube de l’Ajuntament de Cunit a partir de les 19h

Els Premis Nit de l’Esport contemplen les diferents vessants de l’esport local: el rendiment esportiu, la promoció i participació en l’activitat física dels diferents sectors de la població, el foment dels valors implícits en la pràctica esportiva, la capacitació tècnica, etc.

Així, per la edició dels Premis Nit de l’Esport de Cunit 2021 s’han establert les següents categories de premis i reconeixements:

PREMIS
– Valors de l’Esport: premi a les persones o entitats que han contribuït al foment i promoció de l’esport com eina d’integració, de transmissió de valors o de la millora de la societat en general.
– Millor trajectòria a la tasca directiva “Dirigents de l’Esport”: premi als dirigents que han dedicat temps i esforços a la gestió i suport d’un esport, implicant-se en la seva promoció, conservació i millora.
– Millor trajectòria tècnic/a entrenador/a esportiu/va: premi als entrenadors i entrenadores que han destacat en la seva tasca, aconseguint resultats, ja siguin individuals o col·lectius ressenyables.
– Promoció i impacte municipal: premi a l’entitat que ha afavorit la visualització del municipi, contribuint de forma positiva a la promoció de Cunit, ja sigui mitjançant les fites esportives o mitjançant la realització d’esdeveniments
esportius amb ressò i impacte mediàtic.
– Millor esportista masculí: premi a l’esportista masculí que ha aconseguit una o diverses fites ressenyables al llarg de la temporada esportiva.
– Millor esportista femenina: premi a l’esportista femenina que ha aconseguit una o diverses fites ressenyables al llarg de la temporada esportiva.

A banda també hi haurà mencions especials de l’ajuntament de Cunit a 6 entitats.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email